Skip to main content

Home  Agenda  Kandidaten  Programma  Wie zijn we?  Fractie  RTG-leden  Bestuur  Contact  Lid worden?   

 

 

Op de Algemene Ledenvergadering van 21 december jl. is Henk Rijks opnieuw gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Henk Rijks is momenteel wethouder en heeft in de afgelopen jaren veel weten te realiseren op diverse belangrijke onderwerpen binnen het sociale domein.

 

Bestuur en leden zijn verheugd dat Henk weer bereidt is de lijst aan te voeren. GemeenteBelangen is trots op haar gevarieerde kandidatenlijst met 23 kandidaten waarop mannen en vrouwen staan met specialisme op verschillende gebieden. Het is een mix van nieuwe mensen en politiek ervaren kandidaten.

 

Op plaats 2 van de lijst staat Alex Walter (Dinxperlo) en op plaats 3 Margret Rensink (Aalten), beiden zijn momenteel raadslid. Op de volgende plaatsen op de lijst staan de huidige fractievolgers Leo van den Berg (Aalten) op 4,  op 5 Erik Groters (Dinxperlo) en op plaats 6 Jaap Jacobsen (Aalten). Er is gekozen voor kandidaten die meer dan capabel zijn om het raadslidmaatschap vorm en inhoud te geven en het geluid van GemeenteBelangen duidelijk in de raad te laten klinken aldus het bestuur.

 

Op de ledenvergadering werd ook het Verkiezingsprogramma 2018-2022  Samen hart voor lokaal Belang vastgesteld. Met dit programma ziet GemeenteBelangen vol vertrouwen de verkiezingscampagne en de komende gemeenteraadsverkiezing op 21 maart 2018 tegemoet.

 

Alle kandidaten van GemeenteBelangen

 

 

Bekijk ook onze video op: Promofilm GemeenteBelangen

 

Op deze site vindt u meer informatie over onze partij, actuele onderwerpen en overig nieuws. Vragen, opmerkingen en ideeën zijn altijd welkom.

Laatste tweets

         

 

Facebook

 


 

GemeenteBelangen Aalten

Bern. IJzerdraatstraat 36

7091 ZL Dinxperlo

 

Telefoon: 0315-653690

E-mail: info@gemeentebelangen-aalten.nl

Lid worden?

Volg ons op